Bliv spejderleder

Kunne du tænke dig at indgå i et socialt stærkt sammenhold af spejderleder i Ballerup Gruppe, kan du kontakte vores Gruppeleder.

 

Hos KFUM-spejderne tilbyder vi en lederuddannelse der på mange områder kan sammenlignes med tilsvarende professionelle. Da vi har et stort ansvar over for vores medlemmer, stiller vi en række krav til dig, men er også meget villige til at give dig den uddannelse og viden der skal til for at drive spejderarbejde.

 

Du er måske forældre til et af vores medlemmer, tidligere eller nuværende spejderleder, under uddannelse til f.eks. pædagog, og ønsker erfaring med foreningsarbejde.

 

Inden du bliver spejderleder skal du: være medlem af folkekirken, have ren Børneattest, virke voksen, være ansvarsfuld og kunne tage ansvar. Det forventes at du kan indgå i enhedsarbejdet og derfor afsættes mindst 3-4 timer ugentligt til dette formål.

 

PT. har vi rigtig mange børn, som vil gå til spejder, og mangler derfor voksne kræfter, som har lyst til at give vores medlemmer nogle rigtige gode oplevelser, sammen med de andre ledere.